Bilecik’te köylere 'güvenli' takip

Bilecik’te köylere 'güvenli' takip

GÜNDEM 15.09.2022 12:51:29
Bilecik’te köylere

Bilecik Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı’nın görev ve sorumluluk bölgelerindeki köylerde meydana gelen veya gelme ihtimali olan olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla köyleri güvenlik kamerasıyla takip edecek.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik İl Özel İdaresi, İl Jandarma Komutanlığı'nın belirlediği öncelik sırasına göre, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, asayiş olaylarında şüpheli ya da şüpheliler ile kullandıkları araçların tespit edilebilmesi, amacıyla köylerde güvenlik kamerası çalışması başlattı.

İl Özel İdare Ekipleri aciliyet arz eden noktalarla çalışmalara öncelik vererek Yeniköy, Deresakarı, Selbükü, Okluca, Çakırpınar, İlyasbey ve Erkoca Köylerinde Güvenlik Kamera Sistemi kurulumu tamamladığını belirtti.

Bu arada Selöz, Kapaklı, Abbaslık ve Koyunköy Köylerinde ise Güvenlik Kamera Sistemi kurulumu devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: bilecik’te köylere 'güvenli' takip

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

  • BIST 100

    9492,69%-0,22
  • DOLAR

    38,84% 0,00
  • EURO

    44,01% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4129,61% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.