BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA VE SU KABI BIRAKTI

HABER 7.05.2020 14:23:00
BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA VE SU KABI BIRAKTI

Dünya ve ülke gündeminde olan Corona Virüse karşı pek çok alanda önlemlerini arttıran ve insanların ortak yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Aksaray Belediyesi, doğada yaşayan sokak hayvanları için açık alanlara mama ve su kabı yerleştiriyor.

 

Halk sağlığının korunması ile ilgili şehir genelinde tedbirler alan Aksaray Belediyesi ekipleri, toplu ulaşım araçları, servis araçları, kamu kurumlarında ve insanların yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda dezenfektan çalışmasını sürdürüyor.

 

Belediye ekipleri, yoğun çalışma mesaisi arasında olumsuz hava koşullarında doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları unutmadı. Ekipler, şehrin muhtelif yerlerine kedi ve köpekler için mama ve yem bıraktı. Aksaray Belediyesinin Sokak hayvanları için yaptığı duyarlı davranış, vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

 

Belediye yetkilileri, yem bırakma işlemlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler: BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI BIRAKTI

BAŞKAN DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 TEMMUZ: MİLLETİMİZİN DİRENİŞİ, TÜRKİYE’NİN DİRİLİŞİDİR

15 TEMMUZ, MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR

Rektör Arıbaş: 15 Temmuz milletimizin iradesiyle yazılmış bir destandı

Motofest 2025 Aksaray’da Başladı -70 ilden yüzlerce motosiklet tutkunu Aksaray’da buluştu

Rektör Arıbaş: Şehidimizin Emanetine Sahip Çıkacağız

AKSARAY BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA TENİS HEYECANI YAŞANIYOR

  • BIST 100

    10267,88%-0,87
  • DOLAR

    40,21% 0,12
  • EURO

    47,00% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4334,72% 0,01
  • Ç. ALTIN

    6901,12% 0,03

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.