BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKTI

HABER 19.03.2020 20:20:00
BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKTI

Dünya ve ülke gündeminde olan Corona Virüse karşı pek çok alanda önlemlerini arttıran ve insanların ortak yaşam alanlarında dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Aksaray Belediyesi, doğada yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı. 

 

Halk sağlığının korunması ile ilgili şehir genelinde tedbirler alan Aksaray Belediyesi ekipleri, toplu ulaşım araçları, servis araçları, kamu kurumlarında ve insanların yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda dezenfektan çalışmasını sürdürüyor. 

 

Belediye ekipleri, yoğun çalışma mesaisi arasında olumsuz hava koşullarında doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları unutmadı. Ekipler, şehrin muhtelif yerlerine kedi ve köpekler için mama ve yem bıraktı. Aksaray Belediyesinin Sokak hayvanları için yaptığı duyarlı davranış, vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı. 

 

Belediye yetkilileri, yem bırakma işlemlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini açıkladı. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.