BELEDİYE PERSONELLERİNE HAŞERELERE KARŞI EĞİTİM VERİLDİ

SAGLIK 12.06.2020 21:34:00
BELEDİYE  PERSONELLERİNE  HAŞERELERE KARŞI EĞİTİM VERİLDİ

Aksaray Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahada görev yapan personellere haşerelere karşı eğitim verildi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sahada görev yapan personeller halk sağlığını olumsuz etkileyen sivrisinek, karasinek, kronomit ve kemirgen gibi haşerelerle mücadele kapsamında bilgilendirildi.

İstanbul Envirotek Çevre Sağlığı firması yetkililerince Aksaray Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan konferans salonunda teorik eğitim verildi. Verilen teorik eğitimlerin pratikte kullanılması amacı ile firma yetkilileri personellere şehir merkezinde bulunan su kaynaklarında ücretsiz olarak uygulamalı eğitim verdi.

Verilen eğitimlerin yanı sıra şehir merkezinde bulunan su kaynaklarında larva incelemesi Envirotek Çevre Sağlığı firması yetkililerince yapılarak Aksaray Belediyesine Bağlı Veteriner işleri Müdürlüğü personellerine larvalar hakkında bilgi verildi.

ESKİ SANAYİ ALANINDA HAFRİYAT ATIKLARI TAŞINIYOR

FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

ASÜ’de üniversite–sanayi iş birliğini güçlendirecek SANTEK Ofisi kuruluyor

Aksaray’da 11 Yaşındaki Hamza Kılıç’ın Ölümünde Soruşturmada Kuzeni Tutuklandı

YALDIR GİK’TE YOK, AMA GENEL MERKEZDE ZİRVEDE İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Aksaray’da Park Halindeki Otomobilde Yangın Paniğe Neden Oldu

  • BIST 100

    15811,53%0,87
  • DOLAR

    43,35% 0,25
  • EURO

    51,27% 0,73
  • GRAM ALTIN

    6944,72% 1,57
  • Ç. ALTIN

    11200,48% 2,32

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.