BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN TBMM’nin AÇILIŞININ 100. YILI ve 23 NİSAN MESAJI

HABER 22.04.2020 16:36:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN TBMM’nin AÇILIŞININ 100. YILI ve 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 100’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, milletimizin milli mücadele döneminde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden vatan toprakları uğruna verdiği büyük mücadeleler sonrasında TBMM’nin açıldığının altının çizdi.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle tüm çocukların bayramını kutladı. 

 

Başkan Dinçer, TBMM’nin açılışının 100. yılı dolayısıyla Meclisin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet, Gazilere ise sağlıklı ve uzun ömürler diledi. 

 

COVID 19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik programında değişikliğe gidildiğini açıklayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Her 23 Nisan Bayramında olduğu gibi bu yılda ilk günkü heyecanla bayramımızı kutlayacağız. Bayramımız, toplum sağlığı için okul bahçesinde değil evlerde kutlanacaktır. Bu önemli günde hemşerilerimi ve çocuklarımızı evde kalmaya davet ediyorum. Ülke olarak 23 Nisan günü saat 21.00’da evlerimizin balkonlarından kutlamaya eşlik edeceğiz. Yine aynı saatte şehrimizde tüm hoparlörden İstiklal Marşımız okunacak. Bütün halkımızı ve çocuklarımızı balkonlara çıkmaya davet ediyorum” dedi.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.