BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

SAGLIK 2.12.2019 20:09:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

 

SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞAR

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Sevgi Tüm Engelleri Aşar" diyerek engellilik konusundaki toplumsal farkındalığın her zaman önemli olduğuna değindi.


Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için gerekli hassasiyeti ve çabayı gösterdiklerini belirten Başkan Dinçer, açıklamasının devamında “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermeliyiz.

 

Devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biri engelleri vatandaşlarımıza sahip çıkmaktır. Aksaray Belediyesi olarak bizlerde her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız.

 

 Engelli olmanın bir engel olmadığı şehir inşa etmek amacıyla belediye olarak biz üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz. Bu vesile ile tüm Engellilerin Gününü kutluyorum” dedi.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10890,83%-1,73
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,96% 0,22
  • GRAM ALTIN

    5208,87% 1,00
  • Ç. ALTIN

    8581,54% 0,73

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.