BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

HABER 6.04.2020 10:34:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer, mesajında; Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Gecesinin tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer mesajının devamında Berat’ın kelime anlamı olarak kurtuluş, af ve arınma anlamlarına geldiği ve bu gecede ibadet ile geçirmenin çok sevabı ve feyzi olduğunu söyledi. Başkan Dinçer “Berat Kandili, biz inananlara kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla; hata, suç ve yanlışlardan kaçınmayı, günahlardan arınmayı; affedilmenin yanında affedici olmayı da, bağışlanma isteğinin yanında bağışlayabilme şuurunu da kazandırır.

Bu geceyi fırsat bilerek ülkemizi saran ve tehdit haline gelen salgın hastalıklardan kurtulmak için bol bol dua edelim. Bu mübarek geceyi toplum sağlığımız için camilerimizde idrak edemiyoruz ancak evlerimizde ibadetlerimizi yapabiliriz. Bu gecenin feyzinden faydalanabiliriz.

Berat Kandilinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu gece vesilesi ile aramızdaki gönül bağlarının daha da güçlenmesini temenni ediyor, tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Berat Gecesini tebrik ediyorum. Bu gece de yapacağımız duaların kabul olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.