BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER VATANDAŞLARA ELLERİ İLE AŞURE DAĞITTI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cuma namazı sonrası OSB Site Camii’nde cami cemaatine ve orada bulunan vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

HABER 11.09.2020 22:54:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER VATANDAŞLARA ELLERİ İLE AŞURE DAĞITTI

Muharrem ayı dolayısı ile şehrin birçok noktasında vatandaşlara aşure ikramında bulunan Aksaray Belediyesi ekiplerinin bugünkü durağı OSB Site camii oldu.

Aşure dağıtma etkinliğine Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Milletvekili Cengiz Aydoğdu, OSİAD Başkanı Serdar Öngün ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş eşlik etti. Aşure dağıtma etkinliği esnasında Covid 19 salgını nedeni ile tedbirler üst seviyede tutuldu.

Aşure dağıtma etkinliğinde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ “Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Hepimizin ortak değeri olan aşure geleneğini yaşatmak için vatandaşlarımızla bir araya geldik ve aşure ikramında bulunduk. Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah Muharrem Ayı'nda yapacağımız tüm ibadetlerimizi kabul eylesin” ifadelerini kullandı


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.