BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

HABER 4.11.2020 14:56:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi ekiplerince yürütülen birçok çalışmayı yerinde inceliyor.
Vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunmak adına şehrin birçok noktasında yeni yol açma, kaldırım orta refüj ve sıcak asfalt serim çalışması Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda sürdürülüyor.
Yaklaşan kış şartları öncesinde çalışmalarına hız veren Aksaray Belediyesine Bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tacin Mahallesine sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açtı.
Tacin Mahallesinde bulunan Değirmen Sokak 1862. Cadde üzerinde sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmalarını Belediye Başkanı Evren Dinçer yerinde inceledi. 
Aksaray Belediyesine ait iş makinaları ile yıpranmış ve deforme olmuş yol temizlenerek yerine sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.
Yakın bir zamanda açılışı yapılarak hizmete sunulacak olan Bilim Merkezi yakınlarındaki yolun sıcak asfalt serim çalışmalarının yanı sıra orta refüjler de yenilendi. Orta refüjlerde peyzaj çalışması başlatıldı.
Yapılan tüm çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunmak adına iklim şartlarının elverdiği ilkbahar aylarından başlayarak geldiğimiz süreçte asfalt serim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yaklaşan kış ayları öncesinde de iklim şartlarına bağlı olarak yeni yol açma, kaldırım, orta refüj ve sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimizin Tacin Mahallesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürdüğü bu yol yakın bir zamanda açılışını yapacağımız Bilim Merkezimize ulaşımı kolaylaştıracak bir yol olma özelliğine sahip. Şehrimizin her noktasında vatandaşlarımıza kaliteli ulaşım imkânı sunmak için uzun süre dayanıklı alt yapı ve sıcak asfalt serimi yapıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.   

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14264,61%1,67
  • DOLAR

    43,02% 0,16
  • EURO

    50,44% -0,24
  • GRAM ALTIN

    5984,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    10051,88% 1,21

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.