BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’BİR ARADAYIZ, İDLİB'İN YANINDAYIZ" KAMPANYASINA KATILDI

HABER 26.02.2020 11:26:00
BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’BİR ARADAYIZ, İDLİB

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’BİR ARADAYIZ, İDLİB'İN YANINDAYIZ" KAMPANYASINA KATILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında, Aksaray'da toplanan yardım malzemelerinin yüklü olduğu 6 tır, Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahipleri için bölgeye uğurlandı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkıları ile 6 tır yardım malzemesinin toplandığını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’BİR ARADAYIZ, İDLİB'İN YANINDAYIZ" KAMPANYASINA KATILDI

Gıda malzemesi ve battaniye yüklü tırları dualarla göndereceklerini anlatan Dinçer, "Yaşanan insanlık dramına dur demek, askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu yardım kampanyasını gerçekleştiriyoruz. Devletimiz İdlib bölgesinde yeniden huzurun, güvenin yeniden tesisi için çok yoğun çalışmalar yürütüyor Devletimizin sınır ötesinde mağdur ve masum insanlara ulaşmak için verdiği bu mücadeleye Aksaraylı vatandaşlarımızda kayıtsız kalmayarak böyle güzel kampanyalara destek veriyor. Vatandaşlarımızın yapacağı yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için sivil toplum kuruluşlarımız gerekli çalışmaları yürütüyor. Bu gönderdiğimiz yardımlar orada yaşayan insanların sıkıntılarını ve sorunlarını bir nebze olsun rahatlatmasını ümit ediyorum. Duyarlılık göstererek kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ‘’BİR ARADAYIZ, İDLİB'İN YANINDAYIZ" KAMPANYASINA KATILDI

Aksaray sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş da İdlib'de yüzyılın en büyük dramının yaşandığını belirterek, burada yaşayanların her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Aksaray Müftüsü Cemalettin Bal tarafından yapılan duanın ardından yardım malzemesi yüklü tırlar İdlib'e uğurlandı.

AKSARAY RESMEN “YATIRIM ALANI YERİ” İLAN EDİLDİ

AKSARAY BELEDİYESİ HASTA YAKINI KONUK EVİ, 4 BİN 250 KİŞİYİ AĞIRLADI

Aksaray Üniversitesi ile İl Jandarma Komutanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı

BAŞKAN AKTÜRK: YÜZYILIN PROJESİ OLAN TOKİ'NİN KURA ÇEKİM TARİHİNİ DUYURU

Zor Günlerde Taşın Altına Elini Koyan Bir İsim: Cem Çorakçı

AĞAÇÖREN’DE KAÇAKÇILIĞA YÖNELİK OPERASYON

TİMBİR Şam Temsilciliğini Açtı

  • BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.