BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER'İN SEÇİM VAADİ OLAN BİLGİHANE PROJESİ GENÇLER ARASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

BAŞKAN DİNÇER; “BİLGİHANE, GENÇLERİMİZİN EĞİTİM YAŞAMINA BÜYÜK KATKILAR SUNACAK”

HABER 15.07.2024 13:08:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER

 


Aksaray Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer eğitim alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Dinçer’in vizyoner yaklaşımı, Aksaray’ın eğitim çıtasını yükseltmeyi hedefleyen projelerle pekişiyor.

Dr. Evren Dinçer, “Eğitim, bir toplumun geleceği için en önemli yatırımlardan biridir. Biz de bu bilinçle hareket ederek, çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için gerekli tüm destekleri sunuyoruz.” ifadelerini kullanarak, bu süreçteki kararlılığını vurguladı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehrin eğitim potansiyelini artırmak amacıyla hayata geçirdiği önemli bir adımlardan Bilgihane projesi Büyük Bölcek Mahallesi'nde, Fatih Camii karşısında hizmete girdi.

Bilgihane, gençlerin eğitim ve kişisel gelişimlerine destek olacak çeşitli eğitim programlarına ev sahipliği yapacak. Proje kapsamında düzenlenecek etkinlikler ve seminerler, gençlerin akademik başarılarını güçlendirmeyi ve geleceğe daha hazırlıklı adımlar atmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Dinçer, konuya ilişkin konuşmasında şu görüşlere yer verdi, "Bilgihane projesiyle Aksaraylı gençlerimizin bilgiye daha rahat erişim sağlamasını ve eğitim hayatlarını zenginleştirmesini amaçlıyoruz. Burası, sadece bir bilgi merkezi değil, aynı zamanda gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine de katkıda bulunacak bir ortam olacak" dedi.

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, şehirdeki eğitim olanaklarının genişlediğini ve gençlerin geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlandığını belirten Başkan Dinçer, Bilgihane'nin Aksaraylı gençler arasında büyük bir heyecan yarattığını da sözlerine ekledi


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.