BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİ İNŞA EDEN MİMARLARDIR”

HABER 23.11.2023 12:33:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, toplumların gelişmesinde en büyük paya sahip olan öğretmenlerin, eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleri olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Dinçer mesajının devamında “Hayatları boyunca her daim büyük fedakârlık ve özveri gösteren öğretmenlerimiz, eğitim ve öğretimin yanında öğrencilerine toplum bilinci aşılamada etkin bir görev üstlenmektedir. Bu yüzden öğretmenlik sadece bir meslek değil, aynı zamanda toplumun temel yapı taşları arasındadır.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyet değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten öğretmenlerimiz, geleceğimizi inşa eden mimarlardır. Her bir öğrenci, hayatında bir öğretmenin etkisiyle büyür ve onlardan öğrendiklerini hayatları boyunca unutmazlar. Geleceklerini de öğretmenleri rehberliğinde inşa ederler.

Kutsal bir görevi icra eden öğretmenlerimizin fedakârlık ve vefakârlıkları hiçbir şey ile ölçülmez. Genç nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğine şekillendiren öğretmenlerimiz için Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk “Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir" diyerek, öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulamıştır.

Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, görevini en iyi şekilde yerine getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.