Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Hane Ziyaretleri Ramazan Ayında da Devam Ediyor

BAŞKAN DİNÇER “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ”

HABER 12.03.2024 14:22:00
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Hane Ziyaretleri Ramazan Ayında da Devam Ediyor

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan-ı Şerif’in ilk akşamında teravih namazının ardından Yunus Emre Mahallesi sakinleriyle çay sohbetinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in ramazan ayı boyunca sürecek hane ziyaretleri başladı. Belediye Başkanı Dinçer, iftar programı ve teravih namazı sonrasında ev ziyaretleri yaparak vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

Belediye Başkanı Dinçer, Ramazan’ın ilk akşamında Yunus Emre Mahallesinde Ramazan Durmaz’ın evine konuk oldu. Çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dinçer, “Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan muhabbettir, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Daha öncede olduğu gibi Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızı ziyaret ederek çay sohbetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Misafirperverliklerinden dolayı Durmaz ailesine teşekkür eden Başkan Dinçer, “İftar sonrası hemşehrilerimizle sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.