BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

HABER 17.09.2022 09:27:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN GAZİLER GÜNÜ MESAJI


BAŞKAN DİNÇER “GAZİLERİMİZ ONUR VE GURUR KAYNAĞIMIZDIR”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gaziler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilmesinin yıl dönümü vesilesi ile tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun.” dedi.

Gaziliğin büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Dinçer, “Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadele ile gerçekleşmiştir.
Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Gazilerimiz; kahramanlığın yaşayan abideleridir.
Gazilerimiz, vatan toprağının birlik ve bütünlüğü için şehit olmayı göze alıp cepheden cepheye koşmuşlar ve bizlerin her zaman onur ve gurur kaynağı olmuşlardır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından Polis Teşkilatına Anlamlı Ziyaret

ASÜ'de protokol ve görgü Kuralları Anlatıldı

Türkiye Şampiyonu Kayra Nil Çelikkkanat ASÜ’nün gururu oldu

BAŞKAN DİNÇER’DEN POLİS HAFTASI KAPSAMINDA ZİYARET

BAHAR AYIYLA BİRLİKTE AKILLI BİSİKLET İSTASYONLARI YENİDEN HİZMETE ALINDI!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BEDİÜZZAMAN CADDESİ’NE MODERN DOKUNUŞ

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,15% 1,41
  • GRAM ALTIN

    3959,35% 2,28
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.