BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

HABER 27.08.2021 13:15:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Dinçer, 30 Ağustos tarihinde milletimizin sergilediği hürriyet ve bağımsızlık mücadelesini tüm dünyaya tescil edildiğini açıkladı. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi; “Mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şeref dolu aziz milletimiz, vatan toprağı uğruna verdiği mücadeleyi başarı ile sonuçlandırarak Anadolu’yu ebedi yurt olmasını sağlamıştır.

30 Ağustos, aziz milletimizi tutsak etmeye, sömürge yapmaya; Anadolu’yu parçalayıp hayalî devletler kurmaya yönelik yanlış hesapların Afyon’dan, Dumlupınar’dan, Kocatepe’den ve İzmir’den Mehmetçik süngüsü ile dönmesidir. 30 Ağustos Zaferi ile büyük milletimiz, şekillenmeye başlayan Dünya’da kendisine dayatılan coğrafyayı kılıcının ucuyla itmiş, dönemin güç dengeleri arasında şehit kanıyla çizdiği vatanına kavuşmuştur.

Birlik ve beraberlik ruhumuzdan ödün vermeden göstermiş olduğumuz mücadele tarihin her evresinde sergilenmiş, 15 Temmuz akşamı yaşanan hain darbe girişiminde milletimiz yine tek vücut olmuştur. Milletimiz geçmişte Kuvayi Milliye ruhu ile nasıl düşmana karşı koyduysa, 15 Temmuz akşamı da tankların önüne, uçakların önüne göğüslerini siper etmişlerdir.

Şu da unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti ebed müddet yaşayacaktır. Bu millet kendi değerlerini hiçbir zaman kaybetmeyecek, Allah’ın izni ve inayetiyle zafer her zaman milletimizin olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı saygı, minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.