BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK

HABER 29.06.2024 10:14:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

 

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ÇOCUKLARIN DÜNYASINA RENK KATACAK”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunarak Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi’nin tamamlanmak üzere olduğu müjdesini verdi. Çocuk Eğlence Merkezi’nin çocukların dünyasına renk katacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Dinçer, eğlence merkezinin çok yakında hizmete gireceğini söyledi.

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Çocuk Eğlence Merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Fatih Mahallesinde hayata geçen eğlence merkezi, çocukların sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilecekleri modern bir tesis olma özelliği taşıyor.

Çocuk Eğlence Merkezi’nin, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla özenle tasarlandığını ifade eden Dinçer, ayrıca merkezin çevresinin yeşil alanlarla donatılacağını ve ailelerin rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam sağlanacağını belirtti. Başkan Dinçer, açıklamasının devamında Çocuk Eğlence Merkezi’nin Aksaraylı çocuklar için önemli bir sosyal ve kültürel alan olacağını vurgulayarak tamamlanma sürecinin hızla devam ettiğini, kısa süre içinde hizmete açılacağını söyledi.

Çocuk Eğlence Merkezi’nde yer alacak olan modern oyun alanları, eğitici etkinlikler ve spor alanlarıyla çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir atmosfer oluşturulacak. Merkezin iç ve dış mekân düzenlemeleriyle çevresinin estetik bir görünüme kavuşturulacağını vurgulandı.

Çocuk Eğlence Merkezi’nin Aksaraylı çocuklar için önemli bir sosyal buluşma noktası olmasının yanı sıra ailelerin de rahatlıkla zaman geçirebileceği, çocukların sosyal becerilerini geliştirecek etkinliklerle verimli zaman geçirebilecekleri bir alan olacak.

Aksaraylı çocukların büyük bir heyecanla açılışını beklediği, keyifli zamanlar geçirecekleri merkezin çocuklar için eğlenceli ve güvenli bir ortam imkânı sağlayacak.


LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

AKSARAY’DA ŞEHİR GENELİNDE EŞ ZAMANLI DİLENCİ OPERASYONU YAPILDI

HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ İZİNSİZ HAFRİYAT DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN KARARLI

AKSARAY BELEDİYESİ LAVANTA BAHÇESİ YENİLENMİŞ YÜZÜYLE YENİ SEZONU CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYOR

KİTAP KONAKLARINDA SINAV YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR ÖĞRENCİLER SESSİZ VE NEZİH ORTAMDA SINAVA HAZIRLANIYORLAR

  • BIST 100

    10647,91%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.