Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gaziliğin vatanseverliğin en büyük nişanı olduğunu vurguladı. Başkan Dinçer, "Gazilerimiz, milletimizin iftihar kaynağıdır" dedi.

Mesajında, Türk milletinin tarih boyunca özgürlük mücadelesi verdiğine ve vatanı korumak için canını hiçe saydığına dikkat çeken Dinçer, "Ölürsek Şehit, Kalırsak Gazi Oluruz" anlayışıyla hareket eden gazilerin, bu mücadelenin en değerli temsilcileri olduğunu belirtti. Gazilerin geçmişin kahramanları ve geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.

Dinçer, "Gazilerimiz, vatanımızın bağımsızlığı ve birliği için canlarını ortaya koyarak hepimize ilham vermişlerdir. Kahramanlıkları, milletimizin gurur kaynağıdır ve şehitlik ile gazilik unvanları paha biçilmez birer onurdur" şeklinde konuştu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de anan Dinçer, "Bu unvanı büyük bir onurla taşımış ve bizlere bıraktığı mirası yaşatmamız için yol göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, mesajında ayrıca, tüm aziz şehitleri rahmetle anarak, hayatta olan gazilere sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.