BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN BİLİM FESTİVALİ MÜJDESİ

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 15-16-17 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

HABER 23.08.2023 14:49:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN BİLİM FESTİVALİ MÜJDESİ

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR VE TEKNOFEST YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK BAYRAKTAR’DAN AKSARAY BİLİM FESTİVALİNE TAM DESTEK

TEKNOFEST “Roket Yarışması” Aksaray Tuz Gölü’nde tüm heyecanıyla tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, roket yarışmasına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile görüştü. Belediye Başkanı Dinçer, 15 Eylül’de başlayacak ve 3 gün sürecek Aksaray Bilim Festivaline Bakan Kacır ve yerli İHA ve SİHA’ların mimarı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı davet etti.  

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve çevre iller dahil 200 bin kişinin ziyaret ettiği Aksaray Bilim Festivali bu yıl da 15-16-17 Eylül tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu yıl gerçekleşecek olan Bilim Festivali’nin daha kapsamlı olması için festival hazırlıklarının şimdiden başladığını duyurdu.  

Belediye Başkanı Dinçer, TEKNOFEST’in Tuz Gölü’nde yapılan roket yarışmalarının finaline katılmak üzere Aksaray’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile görüştü. Aksaray Bilim Festivali’nin içeriği ile ilgili Bakan Kacır ve yerli İHA ve SİHA mimarı Selçuk Bayraktar’a bilgi verdi.

Belediye Başkanı Dinçer, 15-16-17 Eylül tarihleri arasında başlayacak Aksaray Bilim Festivaline Bakan Kacır ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı davet etti. Bakan Kacır, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Bilim Festivali için Başkan Dinçer’i tebrik ederek festivale tam destek vereceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray Bilim Festivalimizi bu yıl da daha geniş kapsamlı ve yoğun katılımla gerçekleştireceğiz” diyerek festivalin büyük ses getirmesini arzu ettiklerini söyledi


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.