BELEDİYE BAŞKANI DR: EVREN DİNÇER YKS SINAVI ÖNCESİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “BU SINAVIN, HAYALİNİ KURDUĞUNUZ GELECEĞE ATILAN GÜZEL BİR ADIM OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

HABER 6.06.2024 13:09:00
BELEDİYE BAŞKANI DR: EVREN DİNÇER YKS SINAVI ÖNCESİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yaklaşan YKS sınavları öncesi gençleri kitap konaklarında ziyaret ederek bir süre sohbet edip başarılar diledi. Aksaray Belediyesi olarak her zaman gençlerin ve eğitimin yanında olduklarını hatırlatan Başkan Dinçer, şu görüşlere yer verdi.
“Sınav öncesi genç arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Türkiye yüzyılında gençlerimizin azim ve kararlılığı bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin bütün bir yıl emek ve çaba göstererek hazırlandıkları Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacaklarına inancım tamdır.
Çalışan, büyük bir fedakârlıkla emek harcayan gençlerimizin Allah'ın izniyle bu sınavı hakkıyla geçeceğinden hiç şüphem yok. Adaylara hayırlı, huzurlu bir sınav diliyorum. Bu sınavın, hayalini kurduğunuz geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor, başta şehrimiz olmak üzere ülkemizdeki tüm yavrularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla kazandırdığı kitap konakları sınavlara hazırlanan gençlere sakin bir ortamda ders çalışma imkânı sağlıyor. 
Sınavlara kısa bir süre kala kitap konaklarında yoğunluk yaşanırken gençler kendilerine sunulan bu hizmet için Aksaray Belediyesine teşekkür ederek sınavlara hazırlanmalarında kitap konaklarının büyük faydasını gördüklerini dile getirdiler.

Her fırsatta eğitime desteklerini sürdüren Aksaray Belediyesinin hali hazırda Nuri Yazıcı Kitap Konağı, Paşacık Kitap Konağı, Tapduk Emre Kitap Konağı, Hoca Ahmed Yesevi Kitap Konağı, Genç Osman Millet Kıraathanesi şehrin dört bir yanında öğrencilere hizmet veriyor.
Öğrenciler burada, sınav dönemlerine ve ders dönemlerine hazırlanmanın yanı sıra sosyalleşme imkânı da yakalıyorlar.
8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacak.


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10679,98%-0,82
  • DOLAR

    32,94% 0,16
  • EURO

    35,29% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,83% -0,42
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,05

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.