BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VE AK HEYET AKSARAY MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ DÖNEMDE DE AKSARAY’DAKİ HER SORUNA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN İSTİŞARELERİMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ”

HABER 6.03.2024 11:35:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER VE AK HEYET AKSARAY MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 


Yerel yönetimin en önemli paydaşlarından biri olarak nitelendirdiği ve sık sık bir araya geldiği muhtarlarla buluşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Milletvekili cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve teşkilat üyeleri ile birlikte Aksaray muhtarlar derneğini ziyaret etti.

Seçim öncesi Aksaray’ımızı muhtarlarımızla birlikte yönetme sözü vermiştik. Diyen Başkan Dinçer; “Muhtarlarımız hem demokratik hayatın hem de vatandaşa hizmetin çok önemli ögeleri. Vatandaşla diyalog kuran çok önemli bir köprü vazifesi görüyor.

 Muhtar mahalle sakinleri tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin mührünü taşıyan, güvenilir, sırdaş, liyakat sahibidir. Mahallenin sorun ve eksiklerini görüp yapılacak olan hizmetleri gerekli kurumlara ileterek çözüm arayan 7/24 görev yapan, mahalle halkına elinden geldiği gücünün yettiği kadar yardımcı olan, tüm devlet ve belediye kurumlarıyla çalışan, halka en yakın kişidir.

Muhtarlarımızın bizimle iyi ilişkiler kurmasını çok önemsiyoruz. Bölgelerinin sorunlarını yansıtmada, bunlara çözüm bulmada ve çözüme ulaşmada daha etkin, daha efektif çalışabilsinler diye her fırsatta bir araya geliyor istişarelerde bulunuyoruz.
Yol arkadaşlarımız, çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızı dinlemek, birlikte hareket etmek ve yeni dönemde de Aksaray’daki her soruna çözüm üretmek için istişarelerimizi aralıksız sürdüreceğiz.
Allah nasip ederse ikinci dönemde çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde yeniden aday olacak tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye ve muhtarlık ofislerinin koordineli bir şekilde istişare ederek hareket etmesinin kazanımlarından bahsederek her fırsatta yanımızda olan Evren Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.