BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER OSB’DE İŞÇİ VE İŞVERENLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “ORTAK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN REFAHINI ARTIRMAK, DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’Yİ OLUŞTURMAK”

HABER 28.02.2024 13:33:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER OSB’DE İŞÇİ VE İŞVERENLE BİRARAYA GELDİ


“BAŞKAN DİNÇER; AKLIMIZ FİKRİMİZ AKSARAY 5 YILDA HİZMET VE İCRAAT BELEDİYECİLİĞİ YAPTIK”


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) birçok fabrikayı ziyaret etti, üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı, Aksaray’a yapılan ve yapılacak olan icraatları anlattı. Yeni dönem için destek istedi.

Başkan Dinçer; Aklımız fikrimiz Aksaray 5 yılda hizmet ve icraat belediyeciliği yaptık. Hiç kimsenin geride kalmadığı bir şehir için; gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden gayretle çalıştık, çalışacağız. Bugünde Ülkemiz sanayisinin önemli çarklarından, binlerce insanımıza iş imkânı sağlayan organize sanayi bölgemizdeki fabrikaları ziyaret ediyoruz. Girdiğimiz her fabrikada ayrı bir gurur yaşıyoruz. Türkiye yüzyılında ülkemiz emin adımlarla ilerliyor ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer sırasıyla Tekstil endüstri, ORSAN, FERNAS fabrikalarında işçi ve işverenle bir araya geldi. Bir ülkenin gelişmesinde, refahında, rekabet gücünün artırmasında, dünyadaki yarışta hak ettiği yeri almasında üretimin ve sanayinin öneminin tartışmasız bir numara olduğunu dile getiren Başkan Dinçer, ortak hedefin milletimizin refahını artırmak, daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturmak olduğunu söyledi.

Sanayicilerin karşılaştıkları sorunları kendilerine ilettiklerini, kendilerinin de onlara destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dinçer, tabii bunu yapabilmek için de özel sektörü desteklememiz, önünü açmamız gerekiyor.

Her ortamda söylüyorum: Sanayici arkadaşlarımızın derdi, milletimizin derdidir, devletimizin derdidir. Çünkü Sizler, istihdam üretiyorsunuz. Dolayısıyla sizin gelişmeniz, sizin büyümeniz, milletimizin ve devletimizin büyümesidir.
Sizin daha çok üretim yapmanız için, sizin işinizi daha çok geliştirmeniz için her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz ekonomimize ve istihdamına katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.