BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER NAKKAŞ, KÜÇÜK BÖLCEK KADIN AKTİVİTE MERKEZİNDEKİ KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HALKIMIZIN TALEP VE ÖNERİLER DOĞRULTUSUNDA TESİSLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

HABER 27.02.2024 19:22:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER NAKKAŞ, KÜÇÜK BÖLCEK KADIN AKTİVİTE MERKEZİNDEKİ KURSİYERLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eşi Merve Dinçer ile birlikte Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezindeki kursiyerlerle bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen tüm sosyal ve kültür tesisleri gibi Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezi de kadınlar tarafından sevilerek kullanılıyor. Aylık 50 bin kadının faydalandığı kadın Aktivite merkezleri şehrin 4 farklı noktasında kadınların sosyal hayata aktif katılım sağlamaları için hizmet veriyor.

Kadınların meslek edinmeleri, sosyal faaliyetlerin içerisinde yer almaları için imkân tanınan Kadın Aktivite Merkezlerini ziyaret eden Başkan Dinçer orada bulunan Kadınlara görev süreci boyunca yaptıkları tüm projeleri görselleri ile birlikte sunum yaptı.

Başkan Dinçer toplumun her kesiminden vatandaşın ilgi ve ihtiyaçlarına uygun projeler geliştirdiklerini ifade ettiği toplantıda şu açıklamalarda bulundu; ‘’Aksaray hızla gelişen ve dönüşen bir şehirler arasında yer alıyor. Bizde bu gelişim ve dönüşümü hızlandırmak için birbirinden farklı projeler hayata geçirmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. Toplumun her kesimine yönelik projeler geliştirerek ihtiyaçları karşılıyoruz.

Nakkaş, Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezimiz sizlerin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda planlanarak yapılan bir tesis. Bu bölgedeki kadınlarımız şehrimizin diğer noktalarında yer alan Kadın Aktivite Merkezlerini görerek bizlerden talep ettiler. Bizde bu talebi geri çevirmeyerek bu merkezi hayata geçirerek hizmetinize sunduk. Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda projeler yapmaya devam edeceğiz. ‘’ Dedi. 
 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.