BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KURTULUŞ VE LALELİ MAHALLELERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “İLK GÜNKÜ AŞK İLE HİZMET SEVDAMIZI VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ GÜVENİ VE DUALARIYLA SÜRDÜRÜYORUZ”

HABER 5.03.2024 11:23:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KURTULUŞ VE LALELİ MAHALLELERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Kurtuluş ve laleli mahallelerinde projelerini vatandaşlarla paylaşan Dinçer, destekleri için Aksaraylılara teşekkür etti.
İlk olarak kurtuluş mahallesinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dinçer vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, ikinci dönemde hayata geçireceği projelerinden bahsetti.

Kahvehaneler mahalle kültürümüzün birer yansıması olarak toplumun nabzını tutan mekanları oluşturur, çalışmalarımızı anlatmak, halkımızın görüşlerini almak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız diyen Başkan Dinçer: “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da biriz, beraberiz. Sizlerden aldığımız destek ve güçle, Aksaray’ımıza hak ettiği hizmetleri inşallah kavuşturmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterilen bu ilgiye, duyulan güvene ve verilen desteğe asla kayıtsız kalmayacağız. Halkımızın teveccühlerine çok çalışarak ve hizmet üreterek karşılık vereceğiz” dedi.
Sürpriz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar kendilerine vakit ayırıp istek ve taleplerini dinlediği için Başkan Dinçer’e teşekkür etti.

Daha sonra Laleli Mahallesinde Abdullah Aksamaz’ın evine konuk olan Dinçer, yürütülen faaliyetler ile ilgili vatandaşlara bilgi verip genel değerlendirmeleri hususunda fikirlerini aldı.
Gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket ederek tüm vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Dinçer, “Bir yandan ilimizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için aşk ve gayretle çalışırken, bir yandan da hemşehrilerimizin hanelerine konuk olarak, onlarla bir araya geliyoruz.

İlk günkü aşk ile hizmet sevdamızı vatandaşlarımızın desteği, güveni ve dualarıyla sürdürüyoruz. Hep birlikte, şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelere imza atacak, Aksaray’ımızın gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.  Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün şehir sakinlerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak, milletimizin refahı ve mutluluğu için çalışacağız.” diye konuştu.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.