BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, EĞİTİME DESTEK PLATFORMU TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN BİR GENÇLİK İÇİN TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

HABER 3.02.2024 10:15:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, EĞİTİME DESTEK PLATFORMU TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her ay düzenli olarak yapılan Eğitime Destek Platformunun Şubat Ayı toplantısına katıldı.

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Zinciriye Mederesesi’nde düzenlenen Toplantıda Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi 27. Dönem Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Üniversitesi Rekörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Müftüsü Veysel Işıldar,  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat,  Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar, Ak Parti Teşkilat mensupları Platforma üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Gençlerin; milli, manevi, ahlaki, insani, kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamaları için faaliyetler düzenleyen Eğitim Destek Platformu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, katılımcılara gençlere yönelik düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Başkan Dinçer kendilerini geliştirmek isteyen gençlere her türlü imkânı tanımak için Bilim Merkezi Kitap Konakları ve kıraathaneler inşa ettiklerini katılımcılarla paylaştı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in gençlere yönelik yaptığı çalışmaları ilgi ile dinleyen katılımcılar Başkan Dinçer’e yeni dönemde de başarılar dilediler.

 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.