BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER EBULFEYZ ELÇİBEY CADDESİ ESNAFLARIYLA BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ CENGİZ AYDOĞDU: ‘’AKSARAY’A DIŞARDAN GELENLER 5 YILDAKİ DEĞİŞİMİ GÖRÜYOR’’

HABER 5.03.2024 13:10:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER EBULFEYZ ELÇİBEY CADDESİ ESNAFLARIYLA BULUŞTU

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve AK Parti Merkez ilçe Muammer Gür ve AK Parti teşkilat mensupları ile birlikte Ebulfeyz Elçibey caddesinde kafe, lokanta ve restoran sektörün de faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde görev süreci boyunca olduğu gibi yeni dönemde de yapılacak çalışmaların istişare ve değerlendirmesini yapmak için her gün toplumun her kesiminden vatandaşla buluşan Başkan Dinçer, Ebulfeyz Elçibey caddesinde esnaflarla buluştu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte esnaflarla buluşan Milletvekili Cengiz Aydoğdu esnaflara yönelik yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu: ‘’Aksaray’a dışarıdan gelenler Aksaray’daki değişimin farkında Elhamdülillah ve bu devam edecek. Tabi bu hizmetlerin ve değişimin görülmeyen kısmı var o da kentsel dönüşüm projeleri. Şimdi Hamidiye Mahallesinde başladı. Bu projenin devlete maliyeti milyarları buluyor. Bunların üzerinde çalışılması, planlanması, oradaki esnafla hepsi ile tek tek sözleşme yapılması ve onların rızasının alınması bunlar belediyeciliğin görünmeyen yönleridir. O süreçler çok zordur.  O süreçleri ve o aşamaları çok kısa bir sürede Evren Başkanımız bitirdi. İhalesi yapıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız geldi temelini attık.

Evren Başkan Aksaray’da pek çok şeye imza attı ama en önemlisi Kentsel dönüşüm projesiydi. Çünkü biz 1970’lerde 1980’lerde yanlış şehirleşme yaşadık. Çünkü çok hızlı şehirleştik. Köyden şehre göç ve şehir merkezine devasa bir nüfus akışı oldu. Aksaray Anadolu’da o dönemlerde en hızlı nüfus yoğunluğunun yaşandığı yer oldu. Aksaray’da kentsel dönüşüm devam edecek. Bunun içinde bu işi bilen usulünce yapmak önemli. Sanayi sitesinin yapımında da süreç çok uzun sürmüştü. Orada itiraz eden esnaflara da şimdi tekrardan iş yeri yapıyoruz. Aksaray’da 5 yıl bu şehirde neler olduğunu değerlendirin oyunuzu ona göre kullanın. Bizim temennimiz yeni dönemde Evren Dinçer’le yola devam etmektir. Sayın Belediye Başkanımıza muvaffakiyetler diliyorum.’’ Dedi.

Esnaflara 5 yıl görev süreci boyunca şehir genelinde hayata geçirdiği projeleri ve yaptığı çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ebulfeyz Elçibey caddesini altyapıdan üst yapıya ve ışıklandırmaya varıncaya kadar baştan aşağı yenilediklerini söyledi. Esnaflara yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, görev süreci boyunca istişareye dayalı yönetim anlayışı ortaya koyduklarının bunun yeni dönemde de devam edeceğinin vurgusunu yaptı. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.