Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bayan Personellerle Bir Araya Geldi

DİNÇER “BU KADAR KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ BİR BELEDİYENİN BAŞARISIZ OLMASI İMKÂNSIZ”

HABER 8.03.2024 15:19:00
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bayan Personellerle Bir Araya Geldi

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Aksaray Belediyesinde çalışan bayan personellerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Dinçer, bayan personellerin işlerini titizle yaptığını ifade ederek “Bu kadar kadın elinin değdiği bir belediyenin başarısız olması imkansızdır” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Aksaray Belediyesi Piramit Kafe sosyal tesislerinde bayan personellerle kahvaltı programında bir araya geldi. Belediye Başkanı Dinçer’e bayan meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Dinçer toplantı öncesinde “İnsan hayatının her safhasında varlığı ile bizlere güç katan tüm kadınlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kadınların büyük bir titizlikle işlerini yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kadınların iş dünyasındaki başarılarına, titizliğine ve özverisine dikkat çekti. Belediye bayan personel sayısının yeterli düzeyde olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, “Bayan personel sayımıza bakıldığında kadın istihdamına verdiğimiz önemi ortada. Bu da hizmet noktasına kaliteyi ve işlerde daha titiz olunduğu kanaati ortaya çıkartıyor.

Belediye olarak bayan personellerimiz ile birlikte 5 yıl boyunca gece gündüz güzel bir çalışma ortaya koyduk. Teşekkür ediyorum hepinize. Hepimizin kaygısı Aksaray. Memleketimizde nasıl güzel iş çıkartırız bunun düşüncesini taşıdık hep. Burada yönetici olarak daha güzel nasıl hizmet ederiz, personeli daha etkin nasıl kullanırız diye ince eleyip sık dokuduk.

Göreve geldiğimiz olumsuz bir algı vardı. Kadın istihdamımın çok olduğuna dair. Ancak sosyal tesislerimizde sunduğumuz hizmetlerin nitelik ve nicelik olarak artması olumsuz düşünceleri ortadan kaldırdı. Kadın elinin değdiği bir belediyenin başarısız olması imkansızdır. Allah nasip ederse yeni dönemde de yeni yapacağımız sosyal tesisler, kadın istihdamının da artacağını gösteriyor.

Önümüzde Ramazan ayı var. Gıda kolisi ve yemek dağıtıyoruz. Bu işlerle de ağırlık olarak bayan personellerimiz aracılığı yapıyoruz. Emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadınlar gününüzü kutluyorum. Allah’tan sağlıklı ve afiyetli bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Dinçer, bayan personellere kadın günü nedeniyle karanfil dağıttı.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.