BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ADAY TANITIM TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “31 MART’TA GERÇEK BELEDİYECİLİK SLOGANIMIZLA YENİDEN BAŞLIYORUZ

HABER 12.02.2024 19:16:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ADAY TANITIM TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

 

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

AK Parti Aksaray, il, ilçe, belde belediye başkan aday tanıtım toplantısından sonra değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Eser ve hizmet belediyeciliğimiz 31 Mart’tan sonra ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı ile devam edecek. Hazırız ve kararlıyız. Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde aşkla, azimle, kararlılıkla çalışarak üretecek ve farkımızı ortaya koyacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Belgin Uygur’un katılımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonunda Ak Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, aday tanıtım toplantısının hemen ardından değerlendirmede bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kadar sahada olacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının devamında; “5 yıldır şehrimizde çok güzel hizmetlerde bulunduk. 31 Mart seçimlerinden sonra Allah’ın izniyle yeni proje ve yatırımlarımızla halkımızın gönlüne girerek çok güzel işler yapacağız” dedi.

Ülkemizin 100. Yılında 'Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik' anlayışı ile AK Parti Belediyeciliğinin bugün markaya dönüştüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Cumhurbaşkanımızın manifestosunda belirtmiş olduğu gibi AK Parti Belediyeciliği, gönül belediyeciliği ile insanı merkeze alan, hizmet odaklı dürüst, adil ve şeffaf; kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanan hesap sorulabilir bir yönetim anlayışının adıdır. Bizde bu minvalden yola çıkarak ‘Aksaray İçin Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla hazırız ve kararlıyız diyoruz.

Geçtiğimiz 5 yılda şehrimizde çok güzel hizmetler yaptık. 10 milyar değerinde 125 proje hayata geçirdik. Yeni dönemimizde aynı azim ve kararlılıkla çalışarak şehrimizde ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışı ile eser ve hizmet siyasetini kesintisiz şekilde sürdüreceğiz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak, mücadeleyi bir an bile bırakmayacağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi el ele, gönül gönüle, biriz ve berberiz. Halkımızın her zaman ve şartta yanındayız” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının son bölümünde “Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile millete hizmet sevdasıyla yola çıkan ilçe ve belde belediye başkan adayı arkadaşlarımı tebrik ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum.

Aday tanıtım toplantımızda heyecanımızı paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Belgin Uygur Hanımefendiye, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a, İl Başkanımız Hamza Aktürk, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, İl genel meclisi başkanımıza, meclis üyelerimize, önceki dönem il, ilçe başkanlarımıza, partimizin her kademesinde görev yapan teşkilat üyelerimize, basın mensuplarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.