BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’KADINLARIMIZ AİLE VE TOPLUM YAPIMIZIN TEMEL DİREĞİDİR’’

HABER 7.03.2024 12:12:00
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

 


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

Kadınların sosyal hayatın her alanında olması için çaba sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mesajında şu açıklamalarda bulundu: ‘’Biz kadını saygıdeğer bir varlık olarak gören ve ailenin ve toplumun temel bir direği olduğunu kabul eden bir dinin mensuplarıyız. Kadınlarımız, aile ve toplum yapımızın temel direğidir

Kadınların zulüm gördüğü karanlık bir çağda dünyaya gelen Peygamber efendimiz kadınlar için ‘Kadınlar size Allah'ın bir emanetidir.’ sözü ile kadınların toplum içerisinde müstesna bir yeri olduğunu vurgulamıştır. Kadınlarımıza böylesine değer veren bir medeniyetin mensupları olarak bizde kadınlarımızın sosyal hayata aktif katılımını sağlamak için şehir genelinde birçok proje gerçekleştirdik.

Kadınlarımızın meslek sahibi olmaları, yeteneklerini ortaya çıkartmaları için şehrimizin birçok noktasında Kadın Aktivite Merkezleri ve AKMEK Hizmet merkezleri yaptık. Bu tesislerimizde meslek sahibi olan sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılan kadınlarımıza kendilerini geliştirebilmeleri için imkân sunduk. Kadınlarımızı girişimcilik alanında desteklemek onların el emeği, göz nuru ürünlerinin pazarlayarak aile ekonomilerine katkıda bulunmaları için Hanımeli Girişimcilik projesini gerçekleştirdik.

Biz kadınlarımızın her alanda olması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bir insanlık suçu olarak gördüğüm kadına yönelik her türlü fiziki ve ruhsal şiddeti ve ayrımcılığı bir kez daha en sert şekilde kınıyorum.

Bu vesile ile başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri, eşleri, kız kardeşleri ve çocukları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.’’ Dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.