BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DİNÇER; "MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİ İLE GÜÇLÜYÜZ"

HABER 13.07.2024 16:29:00
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

 


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında, milletin o gece sergilediği büyük mücadeleyi hatırlatarak, demokrasiye ve milli birliğe olan inancını vurguladı.

Başkan Dinçer mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde sergilediği büyük mücadeleyi hatırlayarak 15 Temmuz'u bir kez daha anıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemize karşı düzenlenen hain darbe girişimi, milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılmış karanlık bir saldırıydı. Ancak, milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bu ihanet girişimi boşa çıkarılmıştır.

Bu vesileyle, o gece hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olduğu her zaman yeniden güçlendiği bir ülke olarak, bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirerek ileriye taşımak hepimizin görevidir.

15 Temmuz'un yıldönümünde, demokrasimize ve milli birliğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyor, aziz milletimizin her daim huzur ve refah içinde yaşamasını diliyorum."


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.