Tarih: 13.07.2024 16:29

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

 


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer mesajında, milletin o gece sergilediği büyük mücadeleyi hatırlatarak, demokrasiye ve milli birliğe olan inancını vurguladı.

Başkan Dinçer mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik içinde sergilediği büyük mücadeleyi hatırlayarak 15 Temmuz'u bir kez daha anıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemize karşı düzenlenen hain darbe girişimi, milletimizin iradesine ve demokrasimize karşı yapılmış karanlık bir saldırıydı. Ancak, milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bu ihanet girişimi boşa çıkarılmıştır.

Bu vesileyle, o gece hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olduğu her zaman yeniden güçlendiği bir ülke olarak, bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirerek ileriye taşımak hepimizin görevidir.

15 Temmuz'un yıldönümünde, demokrasimize ve milli birliğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyor, aziz milletimizin her daim huzur ve refah içinde yaşamasını diliyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —