BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE AK PARTİ TEŞKİLATI İLE MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER “MESLEK ODALARI BİZİM EN BÜYÜK PAYDAŞLARIMIZ”

HABER 5.02.2024 17:51:00
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE AK PARTİ TEŞKİLATI İLE MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hafta sonunda yoğun bir seçim çalışması yürüttü. Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolların Başkanı Şükrü Öztürk, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları sırasıyla Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ziraat Odasını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Kent genelinde etkili bir çalışması yürüten Belediye Başkanı Dinçer, teşkilat mensuplarıyla birlikte hafta sonu meslek odalarını ziyaret etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolların Başkanı Şükrü Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Teşkilat Mensupları, Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ve meslek odaları başkanlarıyla görüştü. Belediye Başkanı Dinçer, kent gündemine ilişkin konularda değerlendirme bulunurken şehirde yaptığı ve yeni dönemde planladığı projeler hakkında oda başkanlarına bilgi verdi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise hizmetleri ve projeleriyle Belediye Başkanı Dinçer’in başarılı belediye başkanları arasında yer aldığını ve her konuda desteğinin süreceğini işaret etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki heyet ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ülkü Yaşar Altın’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Küçük işletmelerin, esnaf ve sanatkârların finansman konusunda Esnaf Kefalet Kooperatifinin önemli bir görev üstlendiğini söyleyen Başkan Dinçer; “Şehrimize en iyi hizmeti sunmak için istişarelerimiz her kurum ve meslek odalarıyla devam edecek” mesajı verdi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki heyet son olarak Ziraat Odasını ziyaret ederek oda başkanı Emin Koçak ile bir araya geldiler. Teknolojik gelişmeler ve Aksaray tarımının geldiği noktanın konuşulduğu toplantıda konuşan Başkan Dinçer, şehrin sahip olduğu kaynakları etkin kullanarak Aksaray’da gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceklerini açıkladı. Başkan Dinçer, son olarak “Meslek odalarıyla iş birliğimiz daha öncede olduğu gibi devam edecek.  Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olması için her fikir ve projeye destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.