BELEDİYE BAŞKAN EVREN DİNÇER, ESNAFLARI DİNLİYOR

BAŞKAN DİNÇER “ŞEHRİMİZ, ESNAF VE SANATKÂRLARIYLA BİR BÜTÜNDÜR”

HABER 24.12.2020 13:52:00
BELEDİYE BAŞKAN EVREN DİNÇER, ESNAFLARI DİNLİYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir merkezinde esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek görüş ve önerileri dinledi. Ziyaret esnasında esnaflarla sohbet eden Başkan Dinçer, “Pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde esnaflarımızı ziyaret ediyor, dertlerini dinliyoruz. Çünkü bir şehir esnaf ve sanatkârıyla bir bütündür” dedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yoğun çalışma mesai arasına esnaf ziyaretlerini ekliyor. Daha önce Büyük Bölcek Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Dinçer, bu kez Bankalar Caddesi esnaflarını ziyaret ederek çarşı esnaflarının görüş ve önerilerini dinledi. 

Pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Başkan Dinçer, ziyaret ettiği her esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek taleplerini not etti. Ziyaret ettiği işyerlerinden ayrılırken esnaflara hayırlı ve bereketli bol kazançlar dileyen Başkan Dinçer, kendisinden talep edilen konuların takipçisi olacağını bildirdi.

Şehirde yaşayan her kesimle belli aralıklarla buluştuğunu belirten Başkan Dinçer, “Maalesef salgın nedeniyle vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz ‘Mahalle Meclis Buluşmaları’, esnaflarımızla bir araya geldiğimiz ‘Esnaf Buluşmaları’ gibi toplantıları ve okul ziyaretlerini yapamıyoruz. Ancak salgın tehdidi ortandan kalktığı andan itibaren buluşma programlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. 

Bizler pandemi süreci içinde olmamıza rağmen esnaf ve sanatkarlarımızı dinlemek için günün belli saatlerini esnaf ziyaretine ayırıyoruz. Esnaflarımızın derdini dinliyoruz. Sorunları yerinde tespit ediyoruz. Ortak akıl ile çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu arada projelerimizi esnaf ve vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Herkesin memnun olacağı uygulamaları başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, esnaf ve sanatkârlarla bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek ziyaretlerini sürdüreceğini işaret etti.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.