BEGEP hizmet içi eğitimlerinin Bursa etabı tamamlandı

BEGEP hizmet içi eğitimlerinin Bursa etabı tamamlandı

GÜNDEM 25.11.2022 11:30:36
BEGEP hizmet içi eğitimlerinin Bursa etabı tamamlandı

Bütünleştirici Eğitimin Geliştirilmesi Projesi (BEGEP) kapsamında gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitimlerin Bursa etabı tamamlandı.

BURSA (İGFA) - Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ortak finansmanıyla Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılının Ağustos ayından bu yana yürütülmekte olan Bütünleştirici Eğitimin Geliştirilmesi Projesi (BEGEP) kapsamında 5000 öğretmenin faydalanacağı Hizmet İçi Eğitimlerin Bursa programı tamamlandı.

Bursa’da görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenler arasından seçilen 93 kursiyere 4 farklı program da eğitim verildi.

Programda Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrencilerin Eğitiminde Kaynaştırma Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Kursu, Dil ve Konuşma Bozukluğu Olan Öğrencilerin Eğitiminde Kaynaştırma Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Kursu, Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Öğrencilerin Eğitiminde Kaynaştırma-Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Kursu, Görme Yetersizliği Olan Öğrencilerin Eğitiminde Kaynaştırma/Bütünleştirme Yoluyla Eğitim Uygulamaları Eğitim Kursu verildi.

3 tur halinde gerçekleştirilen kurslara Bursa’dan 298 katılım sağladı.

BEGEP hizmet içi eğitimleri ile Ankara, Adana, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 12 pilot ilde 5 bin öğretmene ulaşılması hedeflenmektedir.


AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,76% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2401,26% -0,32
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.