BEDİÜZZAMAN CADDESİNİ EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILACAK

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde Aksaray Belediyesince çalışma başlatılan Bediüzzaman Caddesinde incelemelerde bulundu

HABER 11.06.2020 10:43:00
BEDİÜZZAMAN CADDESİNİ EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILACAK

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde vatandaşlardan ve esnaflardan gelen talepler doğrultusunda şehrin en işlek caddelerinden olan Bediüzzaman Caddesinde çalışma başlatılmasının talimatını belediye ekiplerine vermişti. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen ekipler köklü değişiklikler yaparak caddeye yepyeni bir görünüm kazandırmak için alt yapı, kaldırım genişletme, elektrik panolarında düzenleme, sıcak asfalt serim çalışması ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları başlattı.
Çalışmalar kapsamında caddenin alt yapısı tamamlandı. Alt yapısının tamamlanmasının ardından genişletilen kaldırımlara karo taş döşeme işlemi devam ediyor.  Cadde de genişletilen kaldırım çalışmalarının yanı sıra kaldırımlarda bulunan elektrik panoları da uygun bir biçimde konumlandırıldı.
Düzenleme çalışmalarında gelinen son durumu yerinde inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, cadde boyunca faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek esnaflara çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Caddenin en hızlı şekilde hizmete açılması için gece gündüz demeden çalışma yürüttüklerinin altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Bediüzzaman Caddesinde kısa zaman önce başlattığımız alt yapı, kaldırım genişletme, elektrik panolarında düzenleme, sıcak asfalt serim çalışması ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları devam ediyor. Yoğun tempo ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızda sona yaklaştık en kısa zamanda caddeyi yeni görünümü ile hizmete açacağız.’’ Dedi.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.