BEBEK TAKSİ” UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

“BEBEK” TAKSİ İLE 413 AİLE EVLERİNE GÜVENLİ, RAHAT VE ÜCRETSİZ OLARAK ULAŞTIRILDI

HABER 19.10.2022 13:09:00
BEBEK TAKSİ” UYGULAMASI DEVAM EDİYOR


İnsan odaklı çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesinin 2021 yılında hayata geçirdiği “Bebek Taksi” uygulaması 1 yılı geride bıraktı. Ekonomik yönden desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için başlatılan uygulama kapsamında doğum sonrası hastane çıkışlarında ailelerin evlerine güvenli rahat ve ücretsiz bir şekilde ulaşmalarını sağlanıyor.

Aksaray Belediyesinin sosyal Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği ve 7/24 çalışma esasına göre hizmet veren, içerisinde yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının yer aldığı “Hoş geldin bebek” paketinin de ücretsiz verileceği Bebek taksiye vatandaşlar 4445568 numaralı telefondan ulaşabiliyorlar.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuya dair şunları söyledi. “Bebek taksi uygulaması bir yılını geride bıraktı. Arkadaşlarımız bu süre içerisinde 413 aileyi doğum sonrasında hastane çıkışlarında evlerine güvenli, rahat ve ücretsiz bir şekilde evlerine ulaştırdılar. Halkımız tarafından kabul gören uygulamayı daha da geliştirerek yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: BEBEK TAKSİ” UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.