BEBEK TAKSİ" MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

BEBEK TAKSİ" MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

HABER 25.11.2021 14:59:00
BEBEK TAKSİ

BAŞKAN DİNÇER; “SOSYAL BELEDİYECİLİK İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ”

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete sunduğu “Bebek Taksi” uygulaması halktan beğeni toplamaya devam ediyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye yönelik önemli adımlar atan Aksaray Belediyesi, Bebek Taksi hizmeti ile şehrin bütün yerlerine; şehir içi, köy, kasaba, ilçe ve köylerine hizmet sunuyor. Bu uygulama halkın beğenisini topluyor.

Aksaray Belediyesi, Bebek Taksi hizmeti ile sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ailelere doğum sonrasındaki hastane çıkışlarında güvenli ve ücretsiz bir şekilde evlerine ulaştırmalarını sağlıyor. 

Bebek Taksi hizmetinden faydalanmak isteyenler, belediyenin 444 55 68 numaralı çağrı merkezi numarası ile talepte bulunmaları gerekiyor. 7 gün 24 saat çalışma esasına göre hizmet veren ve içerisinde yeni doğan bebekler için ihtiyaç malzemelerinin de yer aldığı “Hoş Geldin Bebek” paketinin de ücretsiz verdiği Bebek Taksi’den her vatandaş yararlanabiliyor. 

Bebek Taksi ile vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alındığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Gönül belediyeciliğini esas alarak insan odaklı olarak hizmet sunuyor, vatandaşlarımızın yararını gözetiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, doğum yapan annelerimize destek olmak için bu uygulamayı başlattık. Hastaneden taburcu edilen anne ve dünyaya yeni gelen bebeklere hoş geldin mahiyetinde ilk hizmeti sunarak evlerine güvenli, stressiz bir ulaşım sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: BEBEK TAKSİ" MESAİSİNE DEVAM EDİYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.