BAYRAM ÖNCESİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ BELEDİYE EKİPLERİNCE DENETLENİYOR

HABER 22.05.2020 15:13:00
BAYRAM ÖNCESİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ BELEDİYE EKİPLERİNCE DENETLENİYOR

Aksaray Belediyesi ekipleri, Korona Virüs salgını nedeniyle kontrollü olarak açılan alışveriş merkezlerinde bayram öncesi yoğunluk yaşanmaması için denetimlerini artırıyor.

Korona virüs salgını nedeniyle kapatılan AVM'ler yeni tedbir paketiyle birlikte kapılarını ziyaretçilerine açtı. AVM için alınan tedbirlere uyulması amacıyla Belediye ekipleri tarafından denetim ve bilgilendirmeler yapıldı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde halk sağlığını korumak için denetimlerini artıran ekipler, tek tek tüm mağazaları gezerek korona virüs önlemlerini incelediler. Denetimlerde alışveriş merkezlerine gelecek olan müşteriler ile çalışanların maske takacağı, girişlerde ateş ölçümü yapılacağı ve sosyal mesafelere uyulması gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Aksaray Belediyesi ekiplerince Ramazan Bayramı öncesinde yürütülen denetimler ve çalışmalarla ilgi değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer şu ifadeleri kullandı; "Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz. Oluşturduğumuz denetim ekibimiz AVM' ler de korona virüsle mücadele kapsamında uyulması gereken hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıklarını kontrol ederek, işletmelerin mevzuata uygun hareket edip etmediklerini denetliyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesi ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda yoğunluk oluşturmadan karşılamaları için denetimler sürüyor. Ekiplerimiz bu süreçte iş yerleri sahiplerinin dikkatli olmaları konusunda uyarıyor, almaları gereken önlemler anlatılıyor. Toplum sağlığını korumak amacıyla salgın tamamen ortadan kalkana kadar şehrimizde denetimlerimiz artarak devam edecek." Dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.