BAŞKAN EVREN DİNÇER, ÖĞRENCİLERLE SİNEMA İZLEDİ

HABER 13.01.2020 21:07:00
BAŞKAN EVREN DİNÇER, ÖĞRENCİLERLE SİNEMA İZLEDİ

 

Başkan Dinçer, Öğrencilerle Sinemada Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe Animasyon Filmini İzledi  

 

 

Aksaray Belediyesi tarafından çocuklara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde hiç sinemaya gitmeyen 175 öğrenci sinema ile buluştu. 

 

Öğrenciler, TRT’ nin katkılarıyla çekimleri tamamlanan Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe adlı animasyonu Aksaray Belediyesinin katkılarıyla izleme imkânı buldu.  

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’ de sinemaya gelen öğrencileri yalnız bırakmadı. Kendi elleriyle patlamış mısır ve su ikram etti. Başkan Dinçer, öğrencilerle birlikte Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe adlı animasyon filmini izledi. 

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer “ Aksaray Belediyemiz tarafından hiç sinemaya gitmeyen 175 tane öğrencimize Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe filminin gösterimine getirdik. Bu filmin çekilmesinde emeği geçen TRT yetkililerine çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu organizasyonları gerçekleştiren ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bu vesile ile sinema filmini izlemeye geldiler. Sinema filmi izlemiş olacaklar. Diğer yandan tarihimizde önemli yeri olan tarihi miraslarımızdan Göbeklitepe hakkında bilgi edinmiş olacak. Tarihimizin ve kültürel değerlerimizin tanıtılması açısından hemde sinema kültürel etkinliğini gerçekleştirmek adına güzel bir etkinlik oldu. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu tarz etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. 

 

Sinema çıkışında çok mutlu oldukları gözlenen çocuklar, kendilerine sinema keyfini yaşatan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.