BAŞKAN EVREN DİNÇER, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE GAZETECİLER ONURUNA YEMEK VERDİ

HABER 11.01.2020 16:09:00
BAŞKAN EVREN DİNÇER, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE GAZETECİLER ONURUNA YEMEK VERDİ

BAŞKAN EVREN DİNÇER;

“BASIN TARAFSIZ VE OBJEKTİF OLMALI”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ulusal basının Aksaray temsilcileri, yerel medya ve gazeteciler onuruna bir akşam yemeği verdi.

Kültür Park Gala düğün salonunda gerçekleşen yemeğe Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdür Vekili Hanifi Korkmaz, Belediye Meclis üyeleri, Gazeteci Cemiyet Başkanları, ulusal basının Aksaray temsilcileri, yerel medya mensupları katıldı.

Yemek öncesinde gazetecileri masalarında ziyaret eden başkan Evren Dinçer, gazetecilerin gününü tebrik ederek onlarla sohbet etti.

Gazeteciler onuruna verilen yemekten sonra söz alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu ifade etti. Başkan Dinçer, “Bu anlamlı günde sizlerle bir araya gelmek için bu programı düzenledik. Basın, ülkemizde çok önemli görevi icra ediyor. İdare ve vatandaş arasında bir mekanizma görevini üstleniyor. Ülke geneline baktığımızda basınımız ifade özgürlüğü, birçok gelişmiş ülkeden daha üst seviyede olduğunu düşünüyorum. 

Demokrasimizin devam etmesi, sağlam temeller üzerinde sürmesi noktasında basınımız önemli bir işlev ve rol üstleniyor. Sizler bunun bir parçasısınız. Bunun yanında Aksaray’ımızda göstermiş olduğunuz çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önemli ve hassas bir görevi sürdürüyorsunuz. Her mesleğin kendine göre zorluğu var. Sizler gün boyunca haber yapmak, güncel konuları kamuoyu ile paylaşmak için büyük çaba ve gayret sarf ediyorsunuz. Tabi bunu yaparken tarafsız ve objektif olmak işin daha önemli kısmı. Yürütmüş olduğunuz çalışmalardan dolayı, şehrimize sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Davetimize katılan basın mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Vali Ali Mantı, şehirde görev yapan basın mensuplarının gününü kutlayarak başladığı konuşmasında yerel basının iyi ve güzel işler yaptığını, kamuoyunun bilgilendirmesinde tarafsız olduğunu ifade etti. 

 

Programın son kısmı ise sohbet eşliğinde devam etti. 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.