BAŞKAN ERTÜRK: PARTİMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

BAŞKAN ERTÜRK: PARTİMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

HABER 17.09.2022 10:12:00
BAŞKAN ERTÜRK: PARTİMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi. Partililer tarafından karşılanan Nazlıaka CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ile bir araya geldi.


 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ertürk, “Başta Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin tüm kademeleri Aksaray’ımızın sorunlarını ve sıkıntılarını biliyor. Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın da ilimizi ziyaret etmesi bizleri oldukça memnun etti. İktidarın kaderine terk ettiği ilimizdeki sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatıracağız. Çözüm noktasında partimizle neler yapabiliriz onları konuşacağız. Her geçen gün kan kaybeden Aksaray’da bizim iktidarlığımızda tüm sorunlar çözülecek. Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yapacağımız çalışmaları Kadın Kolları Başkanımıza anlattık. Onların bize vereceği talimatlarla inşallah hem Aksaray’da hem de Türkiye’de partimizi zirveye taşıyacağız” dedi.


AKSARAY’IN SORUNLARINI BİLİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ise, “Biliyoruz ki halkın iktidarını kurmaya az kaldı, o yüzden bir kez daha halkın sesine ses katmaya geldik. Bizler, Aksaray'ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. 4 milletvekili olan Aksaray'ın Cumhur İttifakı'nı temsil eden 3 milletvekilinin Aksaraylıların sorunlarını hiç dile getirmediğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın milletvekillerine bakacak olursak Aksaray'da her şey güllük gülistanlık, her şey çok güzel ama gerçeğin böyle olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle Aksaray halkımızın hastane sorununu, sağlığa erişimdeki fırsat eşitsizliğinin halen devam ettiğini çok iyi görüyoruz. Aksaray'ın ulaşımla ilgili sorunları hala devam ediyor. Genel Başkan'ımız Kemal Kılıçdaroğlu demir yolu ile ilgili olan problemi grup toplantısında gündeme getirdi ve ondan sonra ihale gerçekleştirildi, fakat yine hiç ses seda çıkmadı. Dolayısıyla demir yolu projesini hala takip ettiğimizi, takibe aldığımızı ve bu konuda iktidarı bir kez daha uyandığımızı hatırlatalım. Aksaray'da içme suyu sorunu var, halen bu problemler çözülmüş değil. Bir kurum diğer kurumu, o kurum ise öteki kurumu sorumlu tutarak bu işten sıyrılmaya çalışıyor ama ülke yönetimi böyle olmaz."


AKSARAY KADERİNE TERK EDİLDİ
Aksaray bir gurbetçi kenti olduğunu ama Aksaray'da havaalanı bulunmadığını söyleyen Nazlıaka, “Aksaraylı vatandaşlarımızın yaşadığı problemler, ülkenin diğer illerinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunları ile farklı değil. Geçimini yaklaşık yüzde 70'i çiftçilik, hayvancılık ile sağlarken girdi maliyetlerinin çok yüksek olması nedeniyle çiftçilik ile uğraşan vatandaşlarımızın ne kadar zorlandığını biliyoruz ve bir tahıl ambarı olan Aksaray'ımızda halen tarımsal sulama ile ilgili sorunlar sürüyor. Yem fiyatları o kadar yüksek ki hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımız hayvanlarını kesime yollamak zorunda kalıyor. Kısacası Aksaray, kaderine terk edilmiş bir kent konumunda. Biz, bunu kabul etmiyoruz. İlk seçimlerde, CHP iktidarında Aksaray'ımızın sorunları da çözülecek ve burada halkın iktidarı kurulacak… Gerçekten halktan kopmuş bir iktidar var ve biz CHP olarak her gün sahalardayız. Her geçen gün gücümüze güç katıyor, ailemizi genişletiyoruz. Aydınlık günler yakındır." diye konuştu.


PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Mehtap Yücel, Atiye Ersever, Yasemin Yılmaz, Cansu Bülbül, Aksaray Kadın Kolları Başkanı Sibel Altınpınar, Kayseri Kadın Kolları Başkanı Mevlüdiye Sunu, Kayseri Merkez İlçe Başkanı Talat Karağaç ile birlikte salı pazarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Nazlıaka ve Ertürk esnaf ile vatandaşın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

 
PAZAR SEPETLERİ ARTIK DOLMUYOR
Esnaf ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, “Vatandaşımız partimize teveccüh gösteriyor. Bizde Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka birlikte salı pazarında esnafımızı ziyaret ettik. Hem onları dinledik hem de pazarda alışveriş yapan insanlarımızın dertlerine ortak olduk. Pazarda gördük ki ekonomi halkın mutfağına her geçen gün daha büyük darbeler vuruyor. Esnaf sattığı ürünü yerine koyamıyor. Vatandaş yüksek fiyatlardan pazar sepetini dolduramıyor. Anadolu kadını için artık domates almak bile lüks oldu. Tarım ülkesinde pazarın durumu içler acısı bir hale geldi.” dedi.

 


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER "TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR" ADLI SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

Boyundan Büyük Kupa’nın Sahibi Oldu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER ANNELER GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYINLADI

AKSARAY BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

VALİ KUMBUZOĞLU VE BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE ZİYARET ETTİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Aksaray’ın 2024 yılının ilk 4 aylık genel asayiş rakamlarını açıkladı

  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.