BAŞKAN DR. EVREN DİNÇER'DEN AKSARAY'DA GERÇEKLEŞECEK 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMINA DAVET

BAŞKAN DİNÇER; “15 TEMMUZ, BİRLİK VE MİLLİ KARARLILIĞIN SİMGESİDİR”

HABER 13.07.2024 16:35:00
BAŞKAN DR. EVREN DİNÇER

 


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anma programı kapsamında tüm Aksaraylıları etkinliğe davet etti. Bu önemli günde Türkiye'nin birlik ve beraberliğini vurgulamak amacıyla düzenlenecek olan program, pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik büyük bir millet iradesi sergilediğimiz 15 Temmuz gecesi, milletimizin ortak mücadele ruhunu ve demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha hatırlamak ve bu önemli günü anlamak için bir araya geliyoruz. Tüm Aksaray halkını bu anlamlı etkinliğe katılmaya davet ediyoruz" dedi.

Programın detaylarına değinen Başkan Dinçer, etkinliğin 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00 itibariyle Aksaray Milli İdare adresinde gerçekleştirileceğini belirtti. Programın içeriğinde şehitlerimizi anma, demokrasiye olan inancımızı pekiştirme ve birlik mesajlarının ön planda olacağını ifade etti.

Başkan Dinçer, sözlerinin devamında şu görüşlere yer verdi: "15 Temmuz, birlik ve milli kararlılığın simgesidir. Bu önemli günde birlikte olmaya ve milli değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. 15 Temmuz gecesi yaşadıklarımızı unutmamak ve gelecek nesillere aktarmak adına hep birlikte olacağımız bu programı kaçırmamanızı diliyorum" şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı, Aksaray halkının katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşeceği bekleniyor.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10234,66%0,45
  • DOLAR

    39,88% 0,27
  • EURO

    47,01% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4289,56% -0,11
  • Ç. ALTIN

    6837,43% 0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.