Başkan Dr. Evren Dinçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Dr. Evren Dinçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos, Milletimizin Özgürlük ve Bağımsızlık İlanıdır"

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Dinçer, mesajında Türk milletinin 30 Ağustos'ta eşsiz bir zafer kazandığını ve bu zaferle bağımsızlık mücadelesinde ne kadar kararlı olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini vurguladı.

Başkan Dinçer, "Türkiye Cumhuriyeti, vatanı ve milletiyle sonsuza kadar hür ve bağımsız kalacaktır. Aziz milletimiz, bu zaferle hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ispat etmiştir. Büyük Zafer, milletimizin azim ve iradesinin şartlar ne olursa olsun varlığı ve birliği söz konusu olduğunda neler yapabileceğini göstermesi açısından çok önemlidir." dedi.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin önemine de değinen Dinçer, "26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan bu muharebe ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren tarihi bir dönüm noktasıdır." ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, milli mücadele ruhunu ve Cumhuriyetin değerlerini koruma çağrısında bulunarak, "Bugün bizlere düşen görev, bütün zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek ve güçlendirmektir." şeklinde konuştu.

Son olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere şükranlarını sunan Başkan Dinçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirtti.



  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.