Başkan Dinçer’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Destek Mesajı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2024-2025 eğitim öğretim yılına dair önemli bir destek mesajı yayınladı. Mesajında, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılar dileyen Başkan Dinçer, eğitimin önemini vurguladı ve yeni

HABER 9.09.2024 12:03:00
Başkan Dinçer’den Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Destek Mesajı

dönemde sunulacak desteklerin detaylarına değindi.

Başkan Dinçer, eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyoruz. Okula ilk kez başlamanın heyecanını yaşayan minik yavrularımızla birlikte okullarına tekrar kavuşan sevgili öğrencilerimize başarılar diliyor; öğretmenlerimize, idareci ve velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

Başkan Dinçer, eğitim alanında yapılan projelere de değinerek, okulların bilgi sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirdiğini belirtti. "İnsan hayatında, aileden sonra en önemli basamak okuldur" diyen Dinçer, çocukların geleceğe hazırlanmasında okulların kritik rol oynadığını vurguladı.

Öğretmenlerin bu süreçteki önemine dikkat çeken Başkan Dinçer, “Değerli öğretmenlerimizin inancı ve azmine güvenerek geleceğimizin teminatı evlatlarımızın emin ellerde olduğunu biliyoruz” dedi. Ayrıca, yaz tatili boyunca çocuklar için düzenlenen etkinliklerin, kitap konakları, bilim merkezleri ve diğer sosyal tesislerde gerçekleştirildiğini belirtti.

Yeni eğitim döneminde de destek projelerine devam edeceklerini belirten Dinçer, “Kitap konaklarımızla, kıraathanelerimizle, bilim merkezimiz, akademi Aksaray ve bilgihane projelerimizle öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin eğitim öğretim alanında yaptığı her türlü fedakarlık, çaba ve yatırım öğrencilerimiz içindir. Öğrencilerimiz başarıyı yakaladıkça, toplum ve aile olarak bizler de mutlu ve huzurlu olacağız ve geleceğimize o denli güvenle bakacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer’in bu mesajı, eğitim alanında sürdürülen desteklerin ve projelerin önemini bir kez daha gözler önüne sererken, toplumsal dayanışmanın ve eğitimin gelecekteki rolünün altını çizdi.

 


Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadelede Başarılı Operasyona İmza Attı

İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

Ihlara Cam Terası 100 Bininci Ziyaretçisini Ağırladı

Ak Partili 34 İlin İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

Aksaray Belediyesi Atık Yönetiminde Örnek Çalışmalara İmza Atıyor

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı’ndan Aksaray Belediyesi’ne Anlamlı Ziyaret

Sincan Belediyesi'nden Çiftçilere Buğday Tohumu Desteği

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.