BAŞKAN DİNÇER’DEN ÖĞRENCİLERE VİZE JESTİ

BAŞKAN DİNÇER’DEN ÖĞRENCİLERE VİZE JESTİ

HABER 17.11.2022 12:36:00
BAŞKAN DİNÇER’DEN ÖĞRENCİLERE VİZE JESTİ

AKSARAY BELEDİYESİ VİZE HAFTASINDA ÖĞRENCİLERE TATLI VE ÇORBA İKRAMINDA BULUNUYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’’

Aksaray Belediyesi, üniversitede eğitim gören öğrencilere vize haftası dolayısı ile çorba ve tatlı ikramında bulunuyor. 
Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde uyguladığı mobil çorba aracı ile öğrencilere ve vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor. Aksaray Belediyesi ekiplerince sabahın erken saatlerinde Mobil çorba aracından vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor. Ayrıca kütüphanelerde ve kitap konaklarında ders çalışan öğrencilere de Aksaray Belediyesi atölyelerinde üretilen lokma tatlıları ikram ediliyor. Özellikle okul önlerinde ve üniversite yakınlarında verilen bu hizmet vatandaşlar ve öğrenciler tarafından takdirle karşılanıyor.
Hijyen koşullarının ön planda tutularak yapılan çorba ikramı Cumartesi ve Pazar günleri hariç haftanın 5 iş gününde sabah 07.30 – 10.00 saatleri arasında verilmeye başlanıyor. Özellikle üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan mobil çorba aracı sınav haftasında öğrencilerin rahat ulaşabileceği otobüs duraklarının bulunduğu noktalarda hizmet veriyor.
 Bu anlamlı hizmetten faydalanan üniversite öğrencileri mobil çorba aracından ikram edilen çorba ve tatlı ile vize haftasında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i yanlarında hissettiklerini ifade ederek teşekkür ettiler.
Mobil çorba aracı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; ‘’Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın içini ısıtmak için çorba ikramına başlıyor. Biz, sosyal belediyecilik anlamında vatandaşlarımızın her anında yanında olmanın gayretini veriyoruz. Bu haftalar öğrencilerimizin sınav haftası olduğu için özellikle öğrencilerimizin kolay ulaşabileceği noktalarda çorba ikramında bulunuyoruz. Yoğun geçen sınav haftasında öğrencilerimizin içini ısıtmak bizim için büyük bir mutluluktur.’’ Dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.