BAŞKAN DİNÇER’DEN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ SÜRPRİZİ

Aksaray Haber,Aksaray Kent Haber,Aksaray Haberleri

HABER 9.03.2021 13:46:00
BAŞKAN DİNÇER’DEN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz günlerde oturduğu apartman garajından akülü aracı çalınan engelli vatandaş, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in sürprizi ile yeni akülü aracına kavuştu.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Mehmet İnce, önceki günlerde oturduğu evin garajından akülü aracı çalındı. Küçük yaşta geçirdiği çocuk felcinden dolayı engeli bulunan Mehmet İnce, yıllardır koltuk değneği kullandığı ve çalınan akülü aracı ile mağdur edildiğini aktardı.

Yerel medyada engelli vatandaşın akülü aracının çalındığı haberini okuyan Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek engeli bulunan Mehmet İnce’ye akülü araç alınmasını istedi.

 

Belediye sosyal işler müdürlüğünce alınan akülü araç engelli Mehmet İnce’nin evine götürüldü. Ekipler tarafından oturduğu dairenin kapısı çalınan Mehmet İnce’ye "Belediye Başkanı Evren Dinçer'in size bir sürprizi var" denildi. Koltuk değnekleri ile dışarıya çıkan engelli vatandaş, karşısında akülü aracı görünce mutlu oldu. Kendisine akülü aracı teslim edilen Mehmet İnce yeni aracına binerek bir süre sokakta gezdi.

 

Eşinin de engelli olduğunu ve akülü araca çok ihtiyaçları olduğunu anlatan İnce, "Arabamız aşağıda garajdaydı. Sabah kalktım garajın kapısını açtığımda aracımı göremedim. Akülü aracım vardı. Baktık ki aracımızı çalmışlar, çevreye baktık arabamızı bulamadık. Çok güzel bir sürpriz oldu. Başkanımız Evren Dinçer gönderdi. Şaşırdık, ailecek sevindik. Hanımımda engelli olduğu için arabamıza ihtiyacımız vardı. Allah razı olsun Başkanımızdan" dedi.

 


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.