BAŞKAN DİNÇER’DEN “5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ” MESAJI

BAŞKAN DİNÇER’DEN “5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ” MESAJI

HABER 4.06.2024 15:03:00
BAŞKAN DİNÇER’DEN “5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ” MESAJI


 Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, çevrenin tüm insanlık için yaşamsal öneme sahip olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, çevreyi korumanın önemine vurgu yaptı.
Aksaray Belediyesi olarak çevreye büyük önem verdiklerini, her yıl binlerce ağaç ve bitkiyi toprakla buluşturduklarının altını çizen Başkan Dinçer, mesajının devamında şu görüşlere yer verdi.

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren doğayı korumaya, çevre kirliliğini önlemeye yönelik etkili birçok düzenlemeyi ve uygulamayı hayata geçirdik. Uyguladığımız sürdürülebilir çevre yönetimi ile sıfır atığı en iyi uygulayan il belediyeleri arasında yer alıyoruz.
Aksaray Belediyesi olarak sahada başarılı bir çevre yönetimi sergilerken, ülke ekonomisine ve doğaya daha fazla katkı sağlamak için sıfır atık projelerine tam destek veriyoruz.
Sıfır atıkta farkındalığı artırmak ve etki alanını yaygınlaştırmak için okullarımız başta olmak üzere kamu kurumlarına dönüştürülebilir ambalaj atık kutuları bırakıyoruz. Buralardan toplanan atıkları Toplama ve Ayırma Tesisimizde işleme alıyoruz. Gelecek kuşaklara daha yaşanır bir dünya bırakmak için gayret göstermeye devam ediyoruz.

Aksaray Belediyesi olarak şehrimizde her yıl binlerce ağaç ve bitkiyi toprakla buluştururken yeşil alan sayılarımızı da katbekat artırıyoruz. Böylelikle yeşille dostluğumuzu, yeniden “yeşil Aksaray” olgusunu hayatımızın bir parçası olarak perçinliyoruz.
 
Çevreye olan duyarlılığımızı içinde barındıran her türlü projede yer almaya özen gösteriyor, gelecek nesillere sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını sunmak için kentimizin dinamikleri ve gönüllüleriyle ortak hareket etmeye gayret ediyoruz.
 
Bu vesileyle 5 Haziran Dünya Çevre Gününüzü kutluyor, herkesin sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşadığı temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya diliyorum” dedi.


YAZ SICAKLARINDAN BUNALANLARIN ADRESİ MİLLET BAHÇELERİ VE PARKLAR OLDU

IHLARA CAM TERAS VE KAFETERYA BAYRAMDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VATANDAŞLARI SİGORTA ACENTA TERCİHLERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU

BELEDİYE EKİPLERİ KURBAN BAYRAMI İÇİN TEDBİRLER ALDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE “GELECEĞİ YAZ” KURSLARI BAŞLIYOR

AKSARAY BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

  • BIST 100

    10679,98%-0,82
  • DOLAR

    32,94% 0,16
  • EURO

    35,29% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2458,83% -0,42
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,05

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.