BAŞKAN DİNÇER YENİ SANAYİ SİTESİ ESNAFLARIYLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA, İLK GÜNKÜ HEYECAN VE AZİMLE ŞEHRİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

HABER 1.02.2024 18:29:00
BAŞKAN DİNÇER YENİ SANAYİ SİTESİ ESNAFLARIYLA BİRARAYA GELDİ

 

Aksaray’ı kucaklayan bir siyaset anlayışı ile hizmet üreten, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek örgütleriyle, esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti.

Dinçer’e ziyaret esnasında AK Parti il Başkanı Hamza Aktürk, gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Bulduğu her fırsatta esnafın kapısını çalarak, misafir olan Başkan Dinçer, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Yeni sanayi sitesinde (ASTİM) esnafları dinleyen Başkan Dinçer, burada yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi. “Yıllardır olumsuzluklarla gündem olan, fiziki ömrünü tamamlamış, eski sanayimizi yeni yerine Türkiye’de örnek gösterilen bir projeyle hayata geçirerek yıllardır çözülemeyen bir sorunu çözüme kavuşturduk. Esnaflarımızın yüzündeki memnuniyet en büyük referansımız.

Sanayi esnafımızın şehrimiz adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret ediyoruz. Halkın arasında birisi olarak sürekli esnafımızla istişare halindeyiz.
Esnafımız bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bizlerde onlara en iyi hizmeti vermek adına birlikte güzel işlere imza atmaya ikinci dönemimizde de devam edeceğiz.

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. İnsanlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donatmak istiyoruz.

Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. İnşallah taş üstüne taş koymaya, ilk günkü heyecan ve azimle şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yorucu iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyor hayırlı bol kazançlar diliyorum. Tüm Aksaray’ı kucaklayan bir siyaset anlayışımız var ikinci dönemimizde de yine el ele, gönül gönüle 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.