Başkan Dinçer ve Vali Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki Mescidin Açılışını Yapt

Vali Kumbuzoğlu, mescidin yapımına destek veren Cemile Duru’ya teşekkür ederek, böyle duyarlı kişilerin sayısının artması temennisinde bulundu. Vali, mescidin hayırlı olmasını diledi.

HABER 22.10.2024 13:29:00
Başkan Dinçer ve Vali Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanlığı’ndaki Mescidin Açılışını Yapt

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanlığı’na yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi. Mescit, asker ve personelin ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için hayırsever Cemile Duru'nun desteği ile inşa edildi.

Açılış törenine Başkan Dinçer ve Vali Kumbuzoğlu’nun yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, hayırsever Cemile Duru ve İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler katıldı. Açılış, İl Müftüsü Işıldar’ın yaptığı dualarla gerçekleşti.

Vali Kumbuzoğlu, mescidin yapımına destek veren Cemile Duru’ya teşekkür ederek, böyle duyarlı kişilerin sayısının artması temennisinde bulundu. Vali, mescidin hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, törende yaptığı konuşmada, kamusal alanların ihtiyaçlarının karşılanmasında hayırseverlerin desteğinin büyük önem taşıdığını belirtti. Dinçer, Cemile Duru’ya teşekkür plaketi takdim ederken, hayırseverlerin gösterdiği duyarlılığın kendilerine güç verdiğini vurguladı.

Başkan Dinçer, katkılarından dolayı Cemile Duru’ya bir kez daha teşekkür ederek plaketle onurlandırdı.

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

  • BIST 100

    10215,62%-0,12
  • DOLAR

    39,86% 0,10
  • EURO

    46,98% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4280,84% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.