BAŞKAN DİNÇER “TOKİ KAPALI SEMT PAZARI ÇOK YÖNLÜ HİZMET VERECEK

HABER 25.06.2020 16:03:00
BAŞKAN DİNÇER “TOKİ KAPALI SEMT PAZARI ÇOK YÖNLÜ HİZMET VERECEK

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen TOKİ Bölgesi ve çevresinde yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak olan Kapalı Semt Pazarında inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

Halkın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak proje geliştiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, TOKİ sakinlerine verdiği sözlerden birini daha yerine getiriyor. Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin semt pazarı talebini karşılıksız bırakmayan Başkan Dinçer, TOKİ Bölgesinde çok amaçlı kullanılabilecek kapalı bir semt pazarı yapılması talimatını verdi. Talimat üzerine Kapalı Semt Pazarı için proje hazırlandı ve yer tespiti yapılarak geçtiğimiz günlerde temel atıldı. 

 

TOKİ bölgesinde inşaatı devam Kapalı semt pazarı ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Semt Pazarımız hizmete açıldığında hemşerilerimiz iklim şartlarından etkilenmeden nezih bir ortamda alışverişlerini yapacak” dedi.

 

Kapalı semt pazarının çok amaçlı da kullanılabileceğini aktaran Başkan Dinçer, “Semt pazarı projemiz çok yönlü olarak halkımıza hizmet verecek. Vatandaşlarımızın düğün nişan gibi özel günleri için projemizin içerisinde düğün salonuna yer verdik. Bölge halkımızın sportif faaliyetlerine katkı sunmak için basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor. Yine vatandaşlarımızın su faturalarını ödeyebilmelerine olanak sağlayacak vezne yapıyoruz. Çok yönlü olarak hizmet verecek projemizin içerisinde Zabıta Noktası, Mescid, Pazarcılar Odası, Bay Bayan WC gibi sosyal donatılar inşa ediyoruz ” ifadelerini kullandı.

 


ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.