BAŞKAN DİNÇER, “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

BAŞKAN DİNÇER, “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

HABER 10.01.2024 15:09:00
BAŞKAN DİNÇER, “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in üzerinde durduğu projeler arasında yer alan Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi son hızla devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilerek Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hemen yanında temelleri atılan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesinde her gün yeni aşamalar kaydediliyor. Külliye projesiyle birlikte ihale edilen Hasta Konuk Evi’nde iç ve dış sıva işlemleri tamamlandı. İç tefrişat işlemlerine başlanıldı. Külliye inşaatında ise ana kubbe inşaatı devam ediyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemen yakınında inşa edilen Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliyesi 2 Bin 935 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 2 kattan oluşan Hasta Yakını Konuk Evinde 2 kişilik ve 4 kişilik odalar bulunuyor.

Sağlık hizmeti almak için hastaneye gelen hastaların tedavi sürecinde, aile üyelerine konaklama imkânı sunmak amacıyla inşa edilen konuk evinden, hasta yakınları ücretsiz faydalanabilecek. Hasta Yakını Konuk Evi içerisinde kafeterya, teras, mutfak lobi, kütüphane toplantı salonu yer alıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi projesinin hasta yakınlarına sıcacık bir yuva konforu sunacağını bildirdi. Hasta yakını konuk evinde hasta yakınlarına en iyi hizmetin sunulacağını işaret eden Belediye Başkanı Dinçer, “Özellikle sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden kente gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçlarını konuk evimiz aracılığı ile ücretsiz olarak karşılayacağız” dedi.

Hasta yakını konuk evi ile eş zamanlı yapılan külliye inşaatının hızla devam ettiğini açıklayan Başkan Dinçer, “Hasta Yakını Konuk Evinde inşaat çalışmaları tamamlandı. İç tefrişat işleri sürüyor. Külliye inşaatımızın ise ana kubbesi inşa ediliyor. Önümüzdeki günlerde kubbe inşaatı tamamlanacak. Kısa süre içerisinde Konuk Evi ve Külliye projesini tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.